• talkooruokailukuva

Työpaikkailmoitus
Hakuaikaa jatkettu 30.11.-21 asti!

Galleria Huuto on taiteilijoiden ylläpitämä tila taiteelle. Galleria Huudon toiminnasta vastaa yleishyödyllinen yhdistys Mehiläispesä ry – Bikupa rf, jolla on tällä hetkellä 125 taiteilijajäsentä. Huudon toiminnan painopisteenä ovat ammattimaiset ja laadukkaasti toteutetut näyttelyt Galleria Huudon nykyisessä toimipisteessä Kalevankatu 43. Galleriatoiminnan lisäksi Huuto toteuttaa taiteellisia projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykytaiteeseen yhdessä Helsingin johtavista taiteilijavetoisista gallerioista, aktiivisen ja idearikkaan jäsenistön sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön.

Toiminnanjohtajan sijainen vastaa kokonaisvaltaisesti galleriatoiminnan johtamisesta, taloushallinnosta, päivittäisestä toiminnasta sekä strategian suunnittelusta. Toiminnanjohtaja työskentelee taiteilijajäsenistä koostuvan hallituksen alaisena ja toimii näyttelykoordinaattorien sekä projektityöntekijöiden esihenkilönä.

Toiminnanjohtajan sijaiselta edellytämme talous- ja hallinto-osaamista, yhdistystoiminnan ja järjestösektorin toiminnan tuntemusta sekä motivaatiota ja näkemystä yhteisöllisen galleriatoiminnan kehittämisestä yhdessä Galleria Huudon hallituksen ja jäsenistön kanssa.
Edellytämme myös vahvaa osaamista galleriatoimintaan kuuluvien tekstien tuottamisessa (mm. avustushakemukset ja toimintasuunnitelmat). 

Haku on avoinna 30.11.2021 kello 23:59 asti. 
Työ on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja työaika on 37,5 tuntia viikossa. 
Palkka on 2.600-2.900 € /kk hakijan kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen. 
Työ alkaa 17.1.2022, tai sopimuksen mukaan. Työssä on kolmen kuukauden koeaika. 
 
Vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelon voi lähettää pdf -tiedostona määräaikaan mennessä osoitteeseen: emmi.kattelus@galleriahuuto.fi. 
Haastattelut järjestetään Galleria Huudossa 3.12.2021.

Lisätietoja työtehtävästä ja hausta antaa Galleria Huudon toiminnanjohtaja 
Emmi Kattelus (emmi.kattelus@galleriahuuto.fi tai 050 3955 255).

www.galleriahuuto.fi
IG: @galleriahuuto
FB: Galleria Huuto