• Art Fair Suomi Goes Galleries
  • Marjo Levlin: Ellipsis, stillkuva
  • AFS, Maimun taidemaraton
  • Päiväkoti Eliaksen esikoululaiset liikkeeseen perustuvalla näyttelykierroksella, Oskari Nyyssölä ja Siiri Uotila Eidoksesta vetämässä

Art Fair Suomi Goes Galleries
8.–13.6.2021

Art Fair Suomi Goes Galleries avaa Helsingin kuvataidekesän 2021 ja levittäytyy ympäri kaupungin gallerioita ja näyttelytiloja. Tapahtumassa on mukana yli 20 galleriaa ja lähes 100 taiteilijaa.

Art Fair Suomi kutsuu kävijät tutustumaan gallerioihin ja uppoutumaan taidenäyttelyihin omatoimisesti tai erilaisten opastusten, keskustelujen, työpajojen ja muiden tapahtumien kautta. Kaikkiin näyttelyihin ja lähes kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Isoon osaan tapahtumista voi osallistua myös virtuaalisesti.

Koko ohjelma ja galleriat löytyvät www.artfairsuomi.fi.

Tapahtuman ajan Galleria Huudossa ovat esillä Okko Pöyliön, Kaisa Jussilan, Tapio Haapalan ja Marjo Levlinin yksityisnäyttelyt.

AFS ohjelmaa Galleria Huudossa:

8.-13.6.2021
ti-ke 12-19, to-su 12-17.
OLEMME TIISTAINA JA KESKIVIIKKONA AVOINNA KLO 19 ASTI.

OPASTETTU VIRTUAALIKIERROS GALLERIA HUUDON JA FORUM BOXIN NÄYTTELYIHIN
8.-13.6.

Virtuaalikierros näyttelyihin, oppaana Ida Taavitsainen. Tervetuloa mukaan!
Kierros nähtävillä koko viikon ajan, virtuaalikierroksella voit kokea näyttelyn juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Koko kierros nähtävissä:

HELSINKI ART WALK
ke 9.6. klo 16-18

Art Fair Suomen Helsinki Art Walkilla vierailemme MUU Gallerian, Galleria Huudon, Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksen ja OHO Gallerian näyttelyissä.
Ilmoittautuminen ennakkoon: www.artfairsuomi.fi

MAIMUN TAIDEMARATON
la 12.6. klo 12-15

Lähtö Hippolytestä klo 12, päättyy Galleria Pirkko-Liisa Topeliukseen klo 15.
Maimun taidemaratonilla kierretään seuraavat galleriat:
Valokuvagalleria Hippolyte, tm-galleria, Galleria G, Sinne, Galleria A2, Myymälä2, Galleria Duetto, Galleria Halmetoja, Galleria Huuto, Forum Box, Galleria Pirkko-Liisa Topelius
Ilmoittaudu Maimun Taidemaratonille

HELSINKI ART WALK
su  13.6. klo 13:30-16

Art Fair Suomen HAW-kierros alkaa Kaapelitehtaalla MUU Helsinki nykytaidekeskuksesta missä on esillä Jan Lütjohannin installaatio. Kaapelitehtaalla vierailemme myös taiteilija Elina Brotheruksen työhuoneella.

Kierros jatkuu Galleria Pirkko-Liisa Topeliukseen ja siellä esillä on Aaron Hermusen maalausten näyttely.

Kierros päättyy Galleria Huutoon. Neljän yksityisnäyttelyn taiteilijoita ovat Okko Pöyliö, Kaisa Jussila, Marjo Levlin ja Tapio Haapala.

MUUTA
Eidoksen opiskelijat vetävät esikoululaisille liikkeeseen perustuvia näyttelykierroksia. Näistä sovitaan esikoulujen kanssa. Eidos ry on Helsingin yliopiston taidehistorian opiskelijoiden ainejärjestö.

Art Fair Suomi -nykytaidefestivaalia ovat vuodesta 2005 järjestäneet Taiteilijajärjestö MUU ry ja Valokuvataiteilijoiden liitto. Vuodesta 2020 mukana ovat myös muut kuvataiteilijoiden valtakunnalliset jäsenjärjestöt: Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot, Taidemaalariliitto ja Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto.

Eidos ry, Helsingin yliopiston Taidehistorian opiskelijoiden ainejärjestö, järjestää festivaalin ohjattua opastusta.