• ElsiSloan-ja-Auringonliitto

Talven pimeydessä on hyvä vetäytyä monipuolisen taiteen äärelle, ja siispä Elbae Recordsin artistit Elsi Sloan ja Auringonliitto esiintyvät galleriakonsertissa Galleria Huudossa 18.12. klo 17.30-20.00!

Galleria Huudon näyttelyt ovat yleisölle avoinna konserttien ajan. Ilmainen sisäänpääsy.

Keikkojen jälkeen voi liittyä Elbae Recordsin seuraan jatkoille viettämään pienimuotoisia pikkujouluja johonkin lähialueen anniskeluravintolaan!

Elsi Sloan on valloittava ja monipuolinen laulaja-lauluntekijä, joka säveltää käsinkosketeltavia tarinoita läheltä itseään. Tyylillisesti Elsin musiikki on yhdistelmä taidepoppia, indiefolkia ja äänitaidetta. Näiden summana Elsi on luonut sävelkielen, joka saa elämän tuntumaan kevyemmältä. Galleriakonserttiin Elsi tuo erityisen esityksen, joka ammentaa nyky- ja performanssitaiteiden kentiltä, joilla mikä vain on mahdollista.

Auringonliitto on keravalais-helsinkiläinen vaihtoehtopop-yhtye, jota luotsaa laulaja-kosketinsoittaja Paul Sainio. Yhtyeen esikoisalbumilla ”Välitilaan, kevääseen” (Elbae Records, 2019) kuullaan 2020-luvun soundia, vaikka tuotannon vaikutteet ovatkin usein jäljitettävissä 70- ja 80-luvuille. Galleriakonsertissa Auringonliitto esiintyy kompaktilla ja intiimillä kokoonpanolla.

Tervetuloa!