• projektihuone

Galleria Huuto on perustanut uuden taiteilijoiden toimintatilan Helsingin Jätkäsaaren Makasiini L3:een. Toiminta uusissa tiloissa käynnistyi vuoden 2013 alussa.

Galleriatilojen ohessa sijaitseva noin 75 m2 suuruinen projektitila on tarkoitettu taiteilijoiden työskentely- ja näyttelykäyttöön tai lyhytaikaiseen työskentelykäyttöön.

Erityisen toivottuja ovat projektit, joissa taiteilija rakentaa haluamansa ajanjakson installaatiota / muuta teoskokonaisuutta ja sen valmistuttua tila avataan näyttelyksi yleisölle. Tilaa vuokrataan myös lyhytaikaiseen tilatarpeeseen työskentelyä varten. Nämä tarpeet ovat ensisijaisia hakemuksia arvioitaessa, ei mielellään ainoastaan näyttelykäyttöön.

Tila sijaitsee galleriatilan vieressä, joten työskentelyssä on syytä huomioida mahdollisten äänien kantautuminen ym. puolin ja toisin. Hajua tuottavia töitä ei myöskään voi päiväsaikaan tehdä. Jätkäsaaren vanhan makasiinitilan ominaisuudet kannattaa kaikin puolin huomioida suunnitelmia tehdessä. On myös toivottavaa, että hakija on käynyt tutustumassa tilaan ennakkoon. Keittiö sekä muut yhteistilat ovat tilassa työskentelevän käytössä. Näyttelyosuudet pyritään sovittamaan Huudon muuhun näyttelykalenteriin.

Näyttelyosuuden tiedotus tapahtuu Huudon sähköisen tiedotuksen yhteydessä. Taiteilija osallistuu tiedotukseen ja muihin perustehtäviin Huudon taiteilijavetoisen toiminnan mukaisesti. Näyttelyaikaisesta valvonnasta huolehditaan tilassa muiden näyttelyä pitävien kanssa.

Projektitilan vuokra on 400 €/kk ja 100 € alkavalta viikolta.

HAKU

Projektitilaan on jatkuva haku.

Kerro hakemuksessasi, minkälaista käyttöä varten tilaa tarvitset, liitä mukaan vapaamuotoinen työsuunnitelma. Mainitse myös tarvitsemasi ajanjakso.

Hakemukset lähetetään sähköisesti: director(at)galleriahuuto.net
(Liitteet mieluiten pdf-muodossa yhdelle tiedostolle tallennettuna, tarkista Mac- ja PC-yhteensopivuus. Yksittäisen sähköpostiviestin maksimikoko liitteineen 2 MB.)

Lisätietoja:
Henni Oksman, director(at)galleriahuuto.net, 0400-653 461

Tilassa työskennelleet ja esittäytyneet vuonna 2013:
Kaarina Haka 9.3.-14.4.2013
Anja Helminen 1.6.-16.6.2013
Ole Martin Lund Bø 3.-18.8.2013
Tanja Koponen 14.9.-29.9.2013

Projektitila - Tanja Koponen
Projektitila – Tanja Koponen:AIR, 14.9.-29.9.2013

Kaarina Haka
Projektitila – Kaarina Haka 9.3.-14.4.2013

Ole Martin Lund Bø: Floor piece
Projektitila – Ole Martin Lund Bø 3.-18.8.2013