• Camilla Mihkelsoo: Glowing snakes
  • Camilla Mihkelsoo: Rocking horse rounds
  • Camilla Mihkelsoo: The kittens
  • Camilla Mihkelsoo: Winter
  • Camilla Mihkelsoo
  • Camilla Mihkelsoo: Seven lives
  • Camilla Mihkelsoo: Rednose

Camilla Mihkelsoo

Other lives

Huuto II 13.11.-18.12.2020

Camilla Mihkelsoo
Other lives
13.11.-18.12.2020

Galleria Huuto on auki sopimuksen mukaan arkisin 12-17 välillä 18.12. asti. Sovithan vierailustasi:
050 3955 255, tai galleria(a)galleriahuuto.net, tai soittamalla ovikelloa Eerikinkadun puolella.
Käytössämme on Eerikinkadun puoleinen sisäänkäynti.

Teosluettelo

Camilla Mihkelsoon yksityisnäyttelyn Other lives lähtökohtina ovat Mary Shelleyn romaani Frankenstein sekä siitä syntyneet ajatukset erilaisista haamuista ja ajassa liikkumisesta. Haamut rinnastetaan yleensä aina metaforana jollekin menneelle tai jollekin menneessä tapahtuneelle, mutta ne voivat tarkoittaa myös henkilökohtaisia muistoja, toiveita, surua tai salaisuuksia.

Näyttelyn teosten keskiössä ovat lapset ja naiset. Hahmot maalauksissa katsovat suoraan katsojaan tai he katselevat tarkoituksella ohi välttäen katsekontaktia, ikään kuin he jo tietäisivät mitä heiltä odotetaan.Taiteilija on kiinnostunut erityisesti teostensa hahmojen sisäisestä maailmasta.

Joidenkin muotokuvien lähtökohtina ovat olleet löydetyt vanhat mustavalkoiset valokuvat. Unohdetut henkilöt valokuvissa ovat ikään kuin haamuja menneisyydestä jotka saavat uuden elämän maalauksen kautta.


Camilla Mihkelsoo (s.1978) asuu ja työskentelee Helsingissä ja Italiassa. Hän on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta vuonna 2020 ja Vapaasta Taidekoulusta vuonna 2014. Mihkelsoon töitä on ollut esillä useissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Suomessa. Hänen teoksiaan löytyy useista kokoelmista mm. Wihurin rahaston/ Rovaniemen taidemuseon kokoelmista, Suomen valtion taidekokoelmasta ja Saastamoisen säätiöstä.

camillamihkelsoo(a)gmail.com
www.camillamihkelsoo.com