• Garden 2019-9, photocredits Mikko Sarvanne

Garden, Huuto! -klubi

Huuto! -klubi ke 11.3.2020 klo 19-21

11.3.2020-11.3.2020

Huuto! -klubi on taiteilijoiden ja erilaisten taidemuotojen säännöistä vapaa kohtaamispaikka. Klubin lähtökohta on sitoa Kampissa toimivan Galleria Huudon tilat kuvataiteen sekä eri taiteenlajien yhteiseksi näyttämöksi. Se on kutsuhuuto kokeelliselle taiteiden väliselle dialogille, joka pohjautuu spontaanisti elävään esitykseen gallerian raamien sisällä. Illan tarkoitus on kasvattaa yhtenäinen kokemus esillä olevien näyttelyiden, galleriatilan ja esityksen yhdistelmästä.

Klubin kuudennella kerralla meillä on ilo ja kunnia houstaa huippusäveltäjä Mikko Sarvanteen uusinta projektia, yhtyettä nimeltä GARDEN!

GARDEN

Kolme naisääntä kohtaavat hauraan kontrabasson, juurten lailla avautuvan sellon ja ihmistä vanhemmat perkussiot. Garden luo tilan, johon haluamme pysähtyä ja josta käsin haluamme hetken katsoa aikaa ympärillämme.

GARDEN pohtii, voiko ymmärrys pienestä osastamme ihmissukupolvien jatkumossa saada ihmisen tavoittelemaan olemisen tapaa, jossa planeettaamme ei nähdä resurssien ja luonnonsuojelukohteiden vastakkainasetteluna vaan yhtenä suurena kukoistavana puutarhana.

Yhtyeen musiikissa yhdistyvät nykyvokaalipolyfonia, jazzimprovisaatio ja äänitaide.

Josefiina Vannesluoma, laulu
Selma Savolainen, laulu
Virva Immonen, laulu
Sirja Nironen, sello
Mikael Saastamoinen, kontrabasso
Jesse Ojajärvi, perkussiot
Mikko Sarvanne, sävellys, elektroniikka, kitara

Lisäksi kaikki yhtyeen jäsenet: objektit, perkussiot, laulu

Teksti: Erkka Filander – Heräämisen valkea myrsky (Poesia, 2013)

*

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan näyttelyistä sekä esityksistä, tapaamaan uusia ihmisiä ja jakamaan tämä kaikki viinilasin äärellä!

Tapahtuma on BYOB, omat pullot ovat sallittuja!

Live-esiintymiset alkavat klo 19. Vapaa pääsy

*

Valokuva: Mikko Sarvanne