• Nikita Rafaelov & Risto Kämäräinen
  • SUGARPANDA
  • Nikita Rafaelov & Risto Kämäräinen
  • SUGARPANDA
  • SUGARPANDA

Galleriakeskiviikkona 6.3. olemme avoinna klo 12-21!

Tervetuloa Huuto! -klubin avajaisiin 6.3.2019 klo 19!

Huomio, huomio!!! Huuto! -klubi on taiteilijoiden ja erilaisten taidemuotojen säännöistä vapaa kohtaamispaikka.

Klubin lähtökohta on sitoa Kampissa toimivan Galleria Huudon tilat kuvataiteen sekä musiikin yhteiseksi näyttämöksi. Se on kutsuhuuto kokeelliselle taiteiden väliselle dialogille, joka pohjautuu spontaanisti elävään esitykseen gallerian raamien sisällä. Illan tarkoitus on kasvattaa yhtenäinen kokemus esillä olevien näyttelyiden, galleriatilan ja esityksen yhdistelmästä.

Huuto! -klubin avaa Nikita Rafaelovin ja Risto Kämäräisen muodostama duo avajaisia varten sävelletyllä teoksella. Lisäksi ensimmäisen illan musiikkitarjonnasta vastaa improvisoitua jazzia esittävä trio SUGARPANDA.

Klubi järjestetään aina galleriatilan muututtua uusien näyttelyiden mukaisesti ja musiikin ohella gallerian voi vastaisuudessa vallata niin spoken word kuin teatterikin – kuka tietää?

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan näyttelyistä sekä esityksistä, tapaamaan uusia ihmisiä ja jakamaan tämä kaikki viinilasin äärellä!

Samana päivänä 6.3. järjestetään myös Galleriakeskiviikko, jolloin galleriamme pitävät ovet auki iltaan asti!

Galleriakeskiviikkoisin tarjolla on taiteen ja näyttelyiden lisäksi ohjelmaa, kuten musiikkia, tanssia, taiteilijatapaamisia ja tarjottavaa.

Lisää tietoa Galleriakeskiviikosta:
galleriakeskiviikko.yhteismaa.fi/galleriat/
www.facebook.com/galleriakeskiviikko/