• Arto Nurro: Psykhe

Tervetuloa Huuto! -klubille lauantaina 3.8.2019 klo 18!

Pitkän ja piinaavan odotuksen jälkeen ilon hetki on koittanut; Huuto! -klubi palaa kesätauolta! Klubin neljännellä kerralla meillä on suuri ilo ja kunnia houstaa klubin ensimmäiset ulkomaalaiset artistit; Serbialaisen, nykyisin Saksassa vaikuttavan laulajan/performanssitaiteilija Thea Sotin sekä Saksalaisen rumpali Anthony Gremingerin! Sotin ja Gremingerin kanssa lavalle nousevat myös kokeellinen kitaristi Jukka Kääriäinen sekä klubin toinen isäntä, pianisti Nikita Rafaelov. Yhdessä nämä neljä muusikkoa luovat spontaanin, täysin improvisoidun musiikkiesityksen.

Thea Soti – laulu
Anthony Greminger – rummut, perkussiot
Jukka Kääriäinen – kitarat
Nikita Rafaelov – piano

Huuto! -klubi on taiteilijoiden ja erilaisten taidemuotojen
säännöistä vapaa kohtaamispaikka. Klubin lähtökohta on sitoa Kampissa toimivan Galleria Huudon tilat kuvataiteen sekä eri taiteenlajien yhteiseksi näyttämöksi. Se on kutsuhuuto kokeelliselle taiteiden väliselle dialogille, joka pohjautuu spontaanisti elävään esitykseen gallerian raamien sisällä. Illan tarkoitus on kasvattaa yhtenäinen kokemus esillä olevien näyttelyiden, galleriatilan ja esityksen yhdistelmästä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan näyttelyistä sekä esityksistä, tapaamaan uusia ihmisiä ja jakamaan tämä kaikki viinilasin äärellä!

Tapahtuma on BYOB, omat pullot ovat sallittuja!

Live-esiintymiset alkavat klo 18. Vapaa pääsy

Galleria Huuto
Käyntiosoite: Eerikinkatu 36 / Kalevankatu 43, 00180 Helsinki