KUTSU KESKUSTELUTILAISUUTEEN

HUUTO TALKS! / TRICYCLE – art exchange run by artists

Galleria Huuto Jätkäsaari 1
Keskustelu 12.9. klo 16
Avajaiset klo 18

Kolme taiteilijoiden ylläpitämää pohjoismaista galleriaa ovat päättäneet aloittaa yhteistyön ja vaihtonäyttelyiden sarjan. Nämä galleriat ovat Galleria Huuto (Helsinki), Studio 44 (Tukholma) ja Kunstschlager (Reykjavik). Noin vuoden kestävän yhteistyöprojektin nimi on Tricycle, kolmipyörä.

Kutsumme sinut mukaan keskustelemaan kanssamme kansainvälisen taiteilijalähtöisen kulttuurivaihdon ja -viennin keinoista ja mahdollisuuksista. Keskustelutilaisuudessa myös esittelemme oman, juuri käynnistyvän projektimme lähtökohtia.

Keskustelutilaisuuden jälkeen avautuu Tricycle-yhteistyön ensimmäinen näyttely, Kunstschlager-gallerian taiteilijoiden Snuggle Nacht Hesten, jota islantilaiset taiteilijat esittelevät yleisölle keskustelun päätteeksi.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Keskustelu käydään englanniksi, mutta kysymyksiä ja kommentteja saa esittää myös suomeksi. Tervetuloa!

–———————————————————————————————————————————————–

Tricycle -projektia esittelevät ja dokumentoivat nettisivut avataan syyskuussa 2014 osoitteessa www.tricycleblog.tumblr.com. Projekti on saanut tukea Visuaalisen taiteen keskus Frame:lta ja Pohjoismaiselta kulttuurirahastolta.

Yhteystiedot:
Marja Viitahuhta / Galleria Huuto / marjamikko(at)hotmail.com
Marjo Levlin / Galleria Huuto / marjo.levlin(at)gmail.com
Annu Wilenius / Galleria Huuto / annuwilenius(at)gmail.com
Charlotta Östlund / Galleria Huuto / charlottaostlund(at)hotmail.com
Pasi Autio / Galleria Huuto / pasiautio(at)hotmail.com