• Noora Geagea
  • Noora Geagea
  • Noora Geagea
  • Noora Geagea
  • Noora Geagea
  • Noora Geagea

Noora Geagea

Interdependent

Jätkä 2 2.1.-20.1.2013

Noora Geagean valokuvia on esillä Galleria Huudossa Jätkäsaaressa 2.–20. tammikuuta. Geagea on valokuvannut ihmisiä ja myöhemmin maalannut kuvien päälle öljyväreillä. Sen jälkeen hän on vielä valokuvannut teoksen. INTERDEPENDENT-näyttely koostuu kuudesta itsenäisestä valokuvateoksesta.

Rikkomalla valokuvan muotoa Geagea on työprosessinsa kautta luonut toisen hetken tai ainakin ajatuksen toisesta aikakäsityksestä valokuvassa. Tämä synnyttää valokuvaan uusia merkityksiä.

”Näyttelyn nimi viittaa riippuvuussuhteeseen niin valokuvan ja maalin välillä kuin myös kuvaamieni ihmisten ja itseni välillä”, Geagea sanoo.

Teokset ovat syntyneet Geagean eri aikoina Suomessa ja ulkomailla ottamista muotokuvista.

” Valokuva on jo itsessään minulle valmis, mutta pidän tärkeänä sitä, että maalaamaan ryhtyessäni en tiedä, mihin prosessi johtaa.”

Helsingissä 1981 syntynyt Noora Geagea on suorittanut valokuvauksesta master of arts -tutkinnon Lontoon LCF University of the Artsissa 2009. Hänen teoksiaan on ollut yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Helsingissä ja Lontoossa. Hänen valokuviaan on esillä myös 6. tammikuuta päättyvässä 28 x Gumbostrand-näyttelyssä sipoolaisessa Gumbostrand Konst & Formissa.

Galleria Huuto Jätkäsaari
Makasiini L3
Tyynenmerenkatu 6 (ent. Hietasaarenkuja 6), Helsinki

Tulo-ohjeet julkisilla kulkuvälineillä:
Raitiovaunu 9, Bunkkerin ja Verkkokauppa.comin pysäkille, siitä kävelyä noin 100 metriä takaisin kaupunkiin päin ja Makasiini L3 on ensimmäinen suuri tiilirakennus oikealla, satama-altaan puolella.


Näytä suurempi kartta