• eerikinkatu-remontti-2-37

1.10.2020

Kiitos kaikista näyttelyehdotuksista! Käsittelemme niitä parhaillaan. Ilmoitamme kaikille näyttelyaikaa hakeneille heti kun näyttelyvalintatyöryhmä on suunnitellut kevään 2022 kalenterin valmiiksi.

25.8.2020
Galleria Huudon näyttelyaikojen haku kevätkaudelle 2022 on käynnistynyt, haku päättyy 28.9.2020.

Galleria Huuto sijaitsee Helsingin Kampissa, osoitteessa Eerikinkatu 36 / Kalevankatu 43. Tiloissa on neljä näyttelytilaa, joihin avaamme nyt näyttelyhaun:
Huuto I, Huuto II ja Huuto III, kolme noin 65-85 m2 kokoista galleriatilaa
Huuto IV, kokonaan pimennettävissä oleva 39 m2 kokoinen tila näyttelyihin ja mediataiteen esittelyyn

Näyttelyajat ovat neljä viikkoa, joihin sisältyy ripustus- sekä purkuaika.
Näyttelymaksut ovat tällä hetkellä:
Huuto I: 1000 €, Huuto II: 1000 €, Huuto III: 1000 €, Huuto IV: 600 €
(Omakustannehintoja, muutokset mahdollisia. Huuto pyrkii mahdollisuuksien mukaan alentamaan näyttelymaksuja). Näyttelymaksu kattaa mm. kutsukorttien painatuksen ja postituksen, sähköisen tiedotuksen Huudon käytäntöjen mukaan sekä näyttelytilasta huolehdinnan ja valvonnan arkipäivien osalta. Näyttelynpitäjä osallistuu näyttelyn valvontoihin viikonloppuisin ja erikseen sovittaessa muina aikoina. Myyntiprovisiota ei peritä. Huuto IV:n hintaan sisältyy myös videoprojektori, kaiuttimet (tai kuulokkeet) ja soitin.

Näyttelyaikoja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää suunnitelman lisäksi myös ansioluettelon sekä kuvaliitteitä (5-10 kpl). Jos haet tiettyä tilaa, useampaa tilaa tai tiettyä ajankohtaa, mainitse siitä hakemuksessasi sekä perustele. Näyttelyvalintaryhmä tekee kuitenkin lopulliset päätökset itsenäisesti kokonaisuutta ajatellen.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti, yhteen pdf-tiedostoon koostettuna, 28.9.2020, klo 23.59 mennessä osoitteeseen:

haku(a)galleriahuuto.net

Yksittäisen sähköpostiviestin maksimikoko liitteineen on 4 mb. Voit myös lähettää linkin esim. dropboxiin, jossa hakemus sijaitsee yhtenä PDF tiedostona.
Otamme vastaan suomeksi sekä englanniksi kirjoitettuja näyttelyhakemuksia. Kaikille hakijoille vastataan sähköpostitse heti päätösten valmistuttua (Huom. jotkut sähköpostiosoitteet saattavat suodattaa viestejä roskapostit-kansioon. Muista käydä katsomassa roskapostikansiotasi ajoittain.)

Näyttelyvalintaryhmä koostuu Galleria Huudon jäsentaiteilijoista, ja sen kokoonpano vaihtuu jokaisen hakukerran yhteydessä. Valintoihin vaikuttaa ensisijaisesti näyttelysuunnitelma, sekä myös monipuolisen näyttelyohjelmiston muodostaminen valintatyöryhmän näkemysten mukaan. Monipuolisella näyttelyohjelmistolla pyritään tuomaan esille erilaisia taiteellisia lähestymistapoja, tekniikoita sekä taiteilijoita.

Lisätietoja Galleria Huudosta ja näyttelyhausta: https://www.galleriahuuto.fi/

 

Galleria Huuto

Galleria Huuto on taiteilijoiden perustama ja ylläpitämä tila taiteelle. Toiminta pohjautuu vahvasti jäsentaiteilijoiden yhteiselle talkootyölle. Huudolla on ollut vuonna 2002 perustettu Viiskulma ja 2005 avattu Uudenmaankatu, molemmat Helsingin keskustassa. Vuonna 2013 avattiin Jätkäsaareen Makasiini L3:een isommat tilat, sen myötä toiminta Viiskulmassa päättyi. Toukokuussa 2018 Jätkäsaaren toiminta lopetettiin ja elokuussa 2018 Huuto remontoi ja avasi uudet tilat Eerikinkatu 36:een.

Vuosittain Huudossa järjestetään yli 50 taidenäyttelyä. Lisäksi Galleria Huuto on toteuttanut vakituisten näyttelytilojensa ulkopuolella erilaisia projekteja, tapahtumia ja vierailunäyttelyitä.

Galleria Huudon tiloissa Eerikinkatu 36 / Kalevankatu 43:ssa on tällä hetkellä neljän näyttelytilan lisäksi tapahtumatila, joka toimii myös yleisenä olohuoneena taiteilijoille ja yleisölle, sekä kaksi työhuonetta Huudon jäsentaiteilijoille.