• Stoffwechsel

plan.d.

Stoffwechsel – Aineenvaihdunta

19.8.-11.9.2022

plan.d.
Stoffwechsel – Aineenvaihdunta
19.8.–11.9.2022

Produzentengalerie plan.d. perustettiin vuonna 1998. Sen perusti joukko Düsseldorf Art Academysta valmistuneita opiskelijoita ja muita taiteilijoita. Tavoitteena oli luoda näyttelytila, joka antaisi eri kaupungeista ja maista tuleville taiteilijoille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä.

Tähän näyttelyyn sekä Galleria Huudon taiteilijoiden kanssa toteutettavaan näyttelyvaihtoon plan.d. ehdotti aiheeksi ”Stoffwechsel – Aineenvaihdunta”, ja tämän aiheen parissa taiteilijat ovatkin nyt työskennelleet. Saksan kielen sanalla ”Stoffwechsel” on useita merkityksiä ja konnotaatioita. Se tarkoittaa aineenvaihduntaa, mutta myös kankaiden tai materiaalien vaihtoa. Siihen voi myös liittyä – taiteellisena lähestymistapana – erilaisten ajatusten ja vaikutelmien käsittelemistä taiteen toteuttamiseksi.

Plan.d. valitsi tämän aiheen, koska se mahdollistaa riittävän taiteellisen vapauden, luovan tilan ja eri näkökulmia. Se voi myös edistää gallerioiden välistä vuoropuhelua, sillä ”Stoffwechsel” viittaa jonkinlaiseen vaihtoon.

Mukana olevat taiteilijat:

Peter Clouth, Aljoscha Gössling, Utta Hagen, Andrea Isa, Katrin Laade, Maria Lentzen, Heike Ludewig, Jyrg Munter, Christian Psyk, Simone Richter ja Sonja Tintelnot

Yhteystiedot:

Produzentengalerie plan.d. Düsseldorf
Dorotheenstraße 59
40235 Düsseldorf

mail(a)galerie-plan.d.de
www.galerie-plan-d.de
+49 211 73 00 257