• Sally and Mo - Wuthering Heights
  • Sally and Mo - Wuthering Heights
  • Sally and Moe - Wuthering Heights

Sally and Mo (IS)

Wuthering Heights

Pikkujätkä 15.11.-30.11.2014

Sally and Mo (IS):
Wuthering Heights
(Humiseva harju), Video 6:37 min
15.-30.11.2014
Galleria Huuto Jätkäsaari, Pikkujätkä

Sally and Mo seisovat vierekkäin pienen virran rannalla.. Hitaasti he kävelevät virran keskelle, pysähtyvät ja kääntyvät kohti toisiaan, sitten katoavat. Surrealistisella tavallaan Sally and Mo kokevat juuri leikatun ruohokentän avaran avoimen tilan. Sitä varten he ovat tuoneet paikalle geeraattorinsa ja tuuletinarmeijan. Generaattori tuottaa energiaa tuulettimille, ja näin Sally and Mo ovat täyttäneet tehtävänsä.

Musiikin sovitus ja äänet Selló-Stína, alkuperäinen melodia on Kate Bushin kappaleesta ”Wuthering Heights”.

Islantilaisystävykset Sally and Mo tekevät yhdessä taideprojekteja joissa he korostavat luovuutta ja luomista tässä ja nyt -kokemuksen kautta. He työskentelevät spontaanisti eivätkä kysy kontekstia tai tarkoitusta. Tuotteet ovat viimeisteltyjä performanssi- tai valokuvateoksia, videoteoksia tai veistoksia. Tulos voi toisinaan olla hassu ja melkein naurettava. Tässä teoksessa he dokumentoivat prosessin videoperformanssina. Editoidessaan sitä he koettivat paikantaa tässä ja nyt -kokemuksensa.
Lapsellisella naiiviudellaan ja yksinkertaisuudellaan, jossa mikään ole kiellettyä tai banaalia, Sally and Mo rohkaisevat meitä rentoutumaan ilman vaatimuksia.
www.cargocollective.com/sallyandmo

Wuthering Heights kuuluu Galleria Huudon sarjaan Video Guests.