• Soft Spot, Supermarket 2023
  • S O F T  S P O T , Galleria Huuto in Supermarket 2023
  • S O F T  S P O T , Galleria Huuto in Supermarket 2023

SUPERMARKET – Stockholm Independent Art Fair
11.-14.5.2023

Galleria Huuto on neljän muun gallerian mukana kansainvälisillä SUPERMARKET 2023 -taidemessuilla Tukholmassa. Tapahtumaan osallistuvat lähes 60 taideorganisaatiota eri puolilta maailmaa tarjoavat monipuolisen nelipäiväisen ohjelman kuva- ja performanssitaidetta, seminaareja, taiteilijapuheenvuoroja – ja paljon muuta.

Galleria Huuto esittelee Supermarketissa yhteisinstallaation “S O F T  S P O T”, jonka on rakentanut työryhmä Juliana Hyrri, Kaarina Ormio, Laura Pakarinen, Siiri Pohjolainen, Hans-Peter Schütt ja Eero Yrjölä.

◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠◠

S O F T  S P O T

Galleria Huuto haluaa tarjota tilan rauhoittumiseen ja lepoon. Soft Spot on installaatio johon voit vetäytyä keskellä taidemessujen jännittävää ilmapiiriä ja levähtää.

Galleriana sitoudumme tarjoamaan avoimemman, turvallisemman tilan kaikille. Kunnioita toisia ja heidän taidekokemuksiaan. Anna itsellesi aikaa. Toisinaan taide saattaa jopa antaa kipinän paranemiseen.

◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡◡

 
Kiitos
Galleria Huudon osallistumista Supermarketiin tukevat Suomen kulttuurirahasto, Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto ja Suomen Tukholman-instituutti.