• Sakarja
  • Obadja
  • Jesaja
  • Hesekiel
  • Debora

Gunzi Holmström

HELLO HEAVEN

Uudenmaankatu 27.5.-14.6.2015

Gunzi Holmström
HELLO HEAVEN

Galleria Huuto Uudenmaankatu

27.5.–14.6.2015

Gunzi Holmströmin herkät akvarellimaalaukset ovat taiteilijalle itselleen uusi aluevaltaus. Abstraktit ajatusmuodot alkoivat yllättäen siirtyä paperille väreinä ja muotoina, joita hän ei pyri selittämään. Näyttelyssä on esillä tuoreita töitä, jotka ovat syntyneet Holmströmin ollessa residenssi- stipendiaattina Pariisissa keväällä 2015, ja joita hän on jatkanut tämän jälkeen.

Kuvat, sekä näyttelyssä esillä oleva installaatio vievät katsojan abstraktioiden kautta ajattomaan ulottuvuuteen, jossa asiat näyttäytyvät aina uusina ja uudistuvina, kuin lapsen silmin nähtyinä. Holmströmin teoksissa on aistittavissa vaikutteita eri hengellisten suuntauksien kuvamaailmoista ja niissä yhdistyvät niin universaalit rakenteet kuin symbolit, joiden kautta Holmström tutkii valoa sekä näkyvää ja näkymätöntä maailmaa.

Näyttely muistuttaa katsojaa siitä, että taide on parhaimmillaan kontemplaatiota ja sen avulla voidaan rakentaa siltaa kohti hengellisyyttä.

– Kuvataiteilija Soili Mustapää

Kuvataiteilija Gunzi Holmström asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on pitänyt runsaasti näyttelyjä niin kotimaassa kuin ulkomailla noin kahdenkymmenen vuoden aikana.

Näyttelyä on tukenut Svenska kulturfonden ja Konstsamfundet.

Lisätietoja:
Gunzi Holmström
040 7596851
gunholmstrom (at) gmail.com
www.gunholmstrom.com