• boye-net
 • emmaanton-net
  Emma Augustson & Anton Svanberg (SE)
  soittavat
  Karin Boyea

  Lauantaina 6. helmikuuta klo 15
  Galleria Huuto Jätkäsaari

Kahdeksan Karin Boyen rakastettua runoa on puettu uuteen musiikkiin, jonka on säveltänyt Emma Augustsson ja sovittanut Anton Svanberg. Yli 75 vuotta Karin Boyen kuoleman jälkeen hänen lyriikkansa, proosansa ja elämänsä inspiroivat ja viehättävät edelleen, ja hänen tekstinsä ovat yhtä ajankohtaisia kuin koskaan.

Nämä uudet sävellykset lähtevät tekstistä. Musiikki vuoroin vahvistaa, värittää, rinnastaa ja tarkastelee runoja, ja ympäröi ne instrumentaali-improvisaatioilla.

Emma Augustsson – laulu ja koskettimet
Laulajatar, sellisti ja säveltäjä Hedaredista, Lounais-Ruotsista. Kouluttautunut Göteborgin, Tukholman ja Havannan musiikkikorkeakouluissa. Emman musiikki ulottuu jazzista maailmanmusiikkiin, laulelmista taidemusiikkiin. Hän työskentelee usein taiteidenvälisesti nykytanssin, teatterin tai kuvataiteen kanssa, sekä esiintyy omien kokoonpanojensa kanssa, kuten Emma & Gänget ja Boulevarder av Glas.

Anton Svanberg – sähkökitara, elektroniikka ja puhaltimet
Säveltäjä ja multi-instrumentalisti Fjäråsista Ruotsin Länsirannikolta. Tukholman musiikkikorkeakoulussa koulutettu tuubansoittaja ja säveltäjä, joka työskentelee kaikissa kokeellisen musiikin tyylilajeissa. Jäsen monessa yhtyeessä ja kokoonpanossa, taiteellinen johtaja musiikkiteatteriryhmässä Oss Från Fjuren, ja puheenjohtaja yhdistyksessä Föreningen för Fri Improviserad Musik.

Tämä kiertue Karin Boyen teksteistä pysähtyy tusinassa paikassa pitkin Ruotsia, Tanskaa ja Suomea kevään 2016 aikana. Kiertue saa taloudellista tukea Ruotsin Kulturrådetilta.

Vapaa pääsy!

Kuuntele Soundcloudissa

emmaanton-net