• Katariina Guthwert
  • Katariina Guthwert
  • Katariina Guthwert
  • Katariina Guthwert
  • Katariina Guthwert

Katariina Guthwert

Kootut palat

Uudenmaankatu 8.7.-26.7.2015

Katariina Guthwert
KOOTUT PALAT
Galleria Huuto Uudenmaankatu
8. – 26.7.2015

Merkittäviä tilanteita / muistiin syöpyneitä hetkiä / syövyttäviä muistoja / kuvakertomuksia / ihmisiä ja paikkoja joiden kanssa jaettiin joku juttu / tämä jäi mieleen

Tutkin merkityksellisiä hetkiä, jotka ovat jääneet mieleen matkan varrelta. Tällaisia ovat rakkaudella täyttyneet tuokiot, pysähtymisen kokemukset, yksinäisyyden tunteet, intensiiviset hetket. Kokosin muotokuvia ihmisistä, joiden kanssa olen sattunut kokemaan tällaisia hetkiä. Kohtaamisiin on voinut liittyä surua, ahdistusta, riemua, vapauden tunnetta, aistillisuutta, myötäelämistä, ystävyyttä, yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ajan kuluessa kokemukset ovat jäsentyneet voimakkaiksi, salaperäisiksi muistoiksi.
Näyttelyni koostuu sekatekniikalla toteutetuista reliefeistä. Puulevystä̈ leikatut hahmot on päällystetty keraamisella mosaiikilla ja puupaloilla sekä maalattu peiteväreillä, tussilla ja akryylilla.

Katariina Guthwert on helsinkiläinen kuvataiteilija ja muotoilija. Guthwert on tunnettu työstään korumuotoilijana , erityisesti suunnittelemistaan Yleisurhoollisuusmitaleista. Guthwertin teoksia on ollut esillä yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.

Tervetuloa taiteilijatapaamiseen sunnuntaina 26.7. klo 14! Katariina Guthwert pitää Satutunnin,
jossa kertoo teostensa taustasta ja raottaa valokuva-albumiaan. Satutunti on suunnattu pääasiassa aikuisille,
mutta lapsetkin ovat lämpimästi tervetulleita ja tarinoinnit sopivat myös heille.
Tarjoilua, viihdettä!