• Sandra Schneider: Niveau
  • Sandra Schneider, yksityiskohta teoksesta normal
  • Sandra Schneider, Galleria Huuto 2019

Sandra Schneider

[ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ]

Huuto IV 8.11.-1.12.2019

Sandra Schneider
[  _ _ _ _ _   _ _ _ _   _ _  ]
8.11.-1.12.2019

La 23.11. näyttely on auki kello 18 asti.

[ _ _ _ _ _   _ _ _ _   _ _ ] on veistosten, esineiden ja asioiden asuttama tila, joka on rakennettu vierailevalle keholle.

//

Sandra Schneider (s. 1990, Turku) on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija, joka tutkailee taiteellisessa työssään kehollisuutta, materiaalisuutta sekä konseptuaalis-visuaalisia välimaastoja. Tyypillisesti teokset liikkuvat kehon reunamilla, alueella joka yhdistää ja vieraannuttaa. Schneideria kiehtovat abstraktit liikkeet ja tilat sekä kielikuplat, joihin hän pyrkii työskentelyssään myös tu(n)keutumaan. Työt ovat usein poeettisia ja noudattavat kosketuksen estetiikkaa.

Schneider suorittaa tällä hetkellä maisteriopintoja Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa kuvanveiston opetusalueella valmistuttuaan kuvataiteen kandidaatiksi Dundeen yliopistosta Skotlannista 2016. Hän on tehnyt opintoja myös Konstfackissa Tukholmassa sekä Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa ja hänen teoksiaan on nähty näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. [ _ _ _ _ _   _ _ _ _   _ _ ] on hänen ensimmäinen taidekoulukontekstin ulkopuolinen yksityisnäyttelynsä.

Näyttelyä ovat tukeneet Greta ja Alfred Runebergin säätiö sekä Taideyliopiston Kuvataideakatemia

sandraschneider (a) windowslive.com
www.sandraschneider.net