• Anna Reivilä: Bond #39, 2019
  • Anna Reivilä: Bond #43
  • Anna Reivilä: Bond #36

Anna Reivilä

Metaphysics

Huuto I 29.4.-22.5.2022

Anna Reivilä
Metaphysics
29.4.-22.5.2022

Anna Reivilän Metaphysics-näyttelyn pääteemoja ovat todellisuuden luonteen tutkiminen sekä ihmisen minäkuvan hahmottaminen maiseman kautta. Teoksissa katse kääntyy pois ihmisestä elinkaaremme ajan ylittäviin kiviin, jäähän sekä puihin. Köydet rajaavat kohteensa muotoja tutkien samalla inhimillisyyden rajoja.

Näyttelyn mustavalkoisissa valokuvissa on köysin sidottuja luonnon elementtejä (mm. puita sekä kiviä) maisemassa. Köysien käyttäminen viivoina on Reivilän tapa piirtää muotoja sekä rytmiä esiin elementeistä. Köydet tuovat esiin vuorovaikutuksia sekä yhteyksiä elementtien välillä luoden uudelleentulkintoja maisemasta. Nämä kolmiulotteiset piirrokset ovat fyysisesti epävakaita; ilmankosteus saa köydet löystymään. Köytökset ovat olemassa vain hetken, valokuva ikuistaa prosessin ja tulee siten osaksi teosta.

Anna Reivilä on valmistunut Aalto yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta taiteen maisteriksi. Hänen teoksiaan on ollut esillä monissa näyttelyissä Suomessa sekä ulkomailla. Reivilä asuu sekä työskentelee Porvoossa.

Yhteystiedot

Sähköposti: anna.reivila(a)gmail.com
Kotisivut: www.annareivila.com
Instagram: anna.reivila